ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 30 August 2017
Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Compartimentului Verificare Achiziții și Conflicte de Interese POR, Serviciul Verificare Proiecte POR, la sediul central din municipiul Călărași - 20 septembrie 2017
AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 20 SEPTEMBRIE 2017 CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE EXPERT ÎN CADRUL COMPARTIMENTULUI VERIFICARE ACHIZIȚII ȘI CONFLICTE DE INTERESE POR, SERVICIUL VERIFICARE PROIECTE POR, LA SEDIUL CENTRAL DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII. ACTIVITATEA VA ÎNCEPE CEL MAI DEVREME LA DATA DE 1 OCTOMBRIE 2017.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul acesteia, în domeniul economic sau tehnic;
  • cunoștințe foarte bune de operare pe calculator;
  • capacitatea de a lucra în echipă;
  • bune abilități de comunicare și prezentare.

Cerințe suplimentare:

  • disponibilitate pentru deplasări în Regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din municipiul Călărași, până la data de 19.09.2017, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 20.09.2017 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769 și/sau la următoarele persoane de contact: Vișan Mariana- director adjunct organism intermediar POR, e-mail: da.oi@adrmuntenia.ro şi Iorga Rodica - șef serviciu verificare proiecte POR, e-mail: verificare.oi@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-cvaci-septembrie-2017.rar.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.