ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 04 August 2017
Concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor în cadrul Serviciului Administrativ, la sediul central din municipiul Călărași - 25 august 2017
AGENȚIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 25 AUGUST 2017 CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE ÎNGRIJITOR ÎN CADRUL SERVICIULUI ADMINISTRATIV, LA SEDIUL CENTRAL DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • studii liceale
  • experiență pe un post similar celui scos la concurs
  • capacitatea de a gestiona un volum variabil de munca si de a respecta termenele

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din municipiul Călărași, până la data de 23.08.2017, ora 17.00.

Concursul se va desfăşura în data de 25.08.2017 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769 și/sau la următoarele persoane de contact: Crivăț Aurelian Dănuț- șef serviciu administrativ, e-mail: administrativ@adrmuntenia.ro şi Mâțu Ioana- șef birou resurse umane e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-ingrijitor-august-2017.rar.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.