ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 12 Iunie 2017
ADR Sud Muntenia relansează în această vară programul destinat în exclusivitate studenților!
ADR Sud Muntenia selectează studenți care urmează ciclul I de studii universitare – licență, în vederea angajării pe perioada vacanței de vară. Aceștia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituții din regiunea Sud Muntenia.

Avantaje oferite:

- familiarizarea cu programele finanțate de Uniunea Europeană;

- mediu de lucru performant;

- posibilitatea încheierii unor contracte individuale de muncă la terminarea studiilor;

- salariu atractiv.

Selecția studenților se va face pe baza CV-urilor (CV Europass).

Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoțit de o adeverință care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță.

Aceste documente se depun până în data de 30 iunie, ora 14:00, la sediul ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași.

Persoană de contact: MÂŢU IOANA - șef Birou Resurse Umane, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro, tel.: 0242/331.769.

Interviurile la care vor fi chemați candidații selectați vor avea loc în data de 4 iulie, începând cu ora 10:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.