ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Joi, 21 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 18 Mai 2017
ADR Sud Muntenia, autorizată ca furnizor de formare profesională pentru ocupația „Manager de inovare”
Începând cu această lună, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este autorizată ca furnizor de formare profesională pentru cel de-al patrulea program de perfecționare a adulților cu specializarea „Manager de inovare”, având codul COR 241941, cu număr de înregistrare în Registrul național al furnizorilor de formare profesională a adulților 51/109/03.05.2017.

În urma acestei autorizări, Agenţia, în calitate de furnizor de formare profesională, va putea organiza programe de formare profesională finalizate cu certificate de absolvire cu recunoaştere naţională, conform art. 2 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 522/2003.

Cursurile de pregătire profesională organizate de ADR Sud Muntenia vor fi dedicate angajaţilor instituţiilor publice locale, precum şi publicului larg interesat. Durata cursurilor va fi de 40 de ore şi după finalizarea acestora, participanţii vor primi certificat de absolvire, însoțit de anexa supliment descriptiv al certificatului, recunoscut de Ministerul Educaţiei Naționale şi de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

În cadrul programelor de perfecționare, cei interesați să participe la acest curs vor dobândi cunoștințe în elaborarea unei strategii de inovare, implementarea unui plan pentru realizarea de strategii de inovare, crearea unui sistem de gestiune a datelor privind ideile de inovare, elaborarea metodelor de valorificare a capitalului intelectual al unei instituții sau companii, asigurarea continuității procesului de inovare etc..

Până în prezent, Agenţia este autorizată ca furnizor de formare profesională a adulţilor pentru următoarele ocupaţii: Manager de proiect, Expert Achiziţii Publice, Evaluator de proiecte și Manager de inovare.

Iniţiativa ADR de a oferi cele patru programe de formare profesională vine ca urmare a experienţei acumulate de angajaţii săi de-a lungul celor 18 ani de existenţă ai Agenţiei, interesul fiind de a oferi servicii de calitate întregii comunităţi din regiunea Sud Muntenia.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.