ADR Sud Muntenia - ADR Sud Muntenia, la Intalnirea finala a proiectului MYBUSINESS
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
ADR Sud Muntenia, la Întâlnirea finală a proiectului MYBUSINESS
În perioada 5 - 6 iulie, experți din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia au participat la întâlnirea finală a proiectului MYBUSINESS – “Îmbunătățirea abilităților antreprenoriale și stimularea șomerilor cu vârsta peste 50 de ani”.

Evenimentul a fost organizat de partenerul din Bruxelles, Belgia, Instituția pentru Formare și Inserție Profesională. În prima zi a întâlnirii de lucru fiecare partener a prezentat raportul de progres, precum și particularitățile șomerilor care au participat la cursul de instruire gratuit organizat în cadrul proiectului. De asemenea au avut loc discuții libere asupra politicilor de recomandări, strategiei de diseminare și au fost evidențiate intențiile partenerilor de a susține în continuare lupta împotriva șomajului în rândul seniorilor prin dezvoltarea unor noi proiecte în comun.

Din luna septembrie 2014, ADR Sud Muntenia este coordonatorul proiectului MYBUSINESS “Îmbunătățirea abilităților antreprenoriale și stimularea șomerilor cu vârsta peste 50 de ani”, alături de instituții publice și private din Irlanda, Belgia, Spania, Austria și Grecia.

Proiectul „MYBUSINESS” se derulează în perioada septembrie 2014 – august 2016, este finanţat în cadrul Programului Erasmus + și are ca obiectiv principal promovarea reintegrării pe piața muncii a șomerilor cu vastă experiență pe piața muncii, prin educarea și stimularea acestora pentru a-și crea propria afacere.

Notă: Articol apărut în newsletter-ul electronic Info Regional Sud Muntenia nr. 283

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.