ADR Sud Muntenia - ADR Sud Muntenia a participat in Viena la cea de a patra intalnire transnationala in cadrul proiectului MYBUSINESS
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
ADR Sud Muntenia a participat în Viena la cea de a patra întâlnire transnațională în cadrul proiectului MYBUSINESS
Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia implementează, în calitate de Coordonator, proiectul “MYBUSINESS - ÎMBUNĂTĂȚIREA ABILITĂȚILOR ANTREPRENORIALE ȘI STIMULAREA ȘOMERILOR CONVENȚIONALI”. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 2 – Parteneriate strategice pentru educația adulților și este implementat de un consorțiu din care fac parte și organizații ce activează în domeniul instruirii pentru adulți din Austria, Belgia, Grecia, Irlanda și Spania.

Astfel, doi reprezentanți ai Agenției au participat în perioada 17 – 18 Decembrie 2015 la cea de a patra întâlnire transnațională organizată în cadrul acestui proiect, in Viena, Austria.

În cadrul celor două zile au fost dezbătute aspecte privind managementul proiectului( modalitatea de elaborare a documentelor de raportare financiară) fiind totodată stabilită componența curriculei programului SEAP și a Politicilor de Recomandări.

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.