ADR Sud Muntenia - O fotografie ilustrand un proiect Regio implementat in Sud Muntenia a castigat concursul „Europa in regiunea mea”
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
O fotografie ilustrând un proiect Regio implementat in Sud Muntenia a castigat concursul „Europa in regiunea mea”

Consiliul DG REGIO - Direcţia Generală Dezvoltare Regională a Comisiei Europene a lansat în august un concurs de fotografie pe reţeaua de socializare Facebook – „Europa în regiunea mea”.

Câştigătoarea concursului „Europa în regiunea mea” a fost Cristina Dumitru Tăbăcaru, care a participat, la categoria „Martor ocular”, cu o fotografie de la locul de implementare a unui proiect din oraşul Mioveni, judeţul Argeş - „Modernizarea străzii I.C. Brătianu din oraşul Mioveni, prin crearea a 2 benzi suplimentare”.

 Competiţia a fost găzduită pe pagina de Facebook a Comisiei Europene - http://www.facebook.com/EuropeanCommission (link: http://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573) şi a avut două secţiuni:

- „Proiectele mele”, ce s-a adresat organizaţiilor care au beneficiat de finanţare europeană din FEDR sau Fondul de Coeziune;

 - „Martor ocular”, ce s-a adresat cetăţenilor din Uniunea Europeană, care au observat un proiect european aflat în implementare sau deja implementat în regiunea lor ori din altă regiune în care au călătorit.

 Participanţii au realizat fotografii ale unor proiecte cu detalii ale unei finanţări a Uniunii Europene (panou temporar sau placă permanentă, afişe etc., care să conţină steagul Uniunii Europene şi alte detalii privitoare la finanţare). Pentru fiecare dintre cele două categorii s-a ales câte un câştigător: unul prin vot public, iar al doilea de către membrii juriului, printr-o selecţie a celor mai populare fotografii. Creaţiile au fost analizate din punctul de vedere al calităţii, al creativităţii şi al relevanţei lor în contextul temei concursului.

  

Comentariul juriului: „Fotografia ilustrează perfect impactul politicii regionale a UE”.

 

 

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.