ADR Sud Muntenia - Atleti calaraseni - campioni balcanici
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Atleti calaraseni - campioni balcanici
Două medalii câştigate de călărăşeni la Campionatele Balcanice

În zilele de miercuri şi joi, 20 şi 21 iunie a.c., sportivii secţiei de atletism a CSM Călăraşi, Cristian Stanciu şi Ionela Pistol au reprezentat România la Campionatele Balcanice de Atletism pentru juniori 1. Competiţia a fost destinată sportivilor cu vârsta până în 20 de ani. Campionatele s-au desfăşurat în oraşul Edirne, Turcia.

Argint şi bronz la atletism

Cu o săritură de 2,05 m, Cristian Stanciu şi-a atins recordul personal şi a obţinut medalia de argint, iar Ionela Pistol şi-a bătut propriul record cu 10 cm, având o săritură de 3,40 m la prăjină şi a câştigat medalia de bronz.

Astăzi şi mâine se va desfăşura la Bucureşti faza finală a Campionatului Naţional de Atletism în aer liber. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi va fi reprezentat la această finală de campionul de tineret en-titre, triplusaltistul George Alexandru Baciu, sportiv care se află într-o formă sportivă foarte bună şi va încerca din nou să îl învingă pe campionul european, mondial şi vicecampionul olimpic Marian Oprea, cel mai bun atlet român din ultimii ani de zile.

 

Sursa: http://www.observatorcl.info/doua-medalii-castigate-de-calaraseni-la-campionatele-balcanice

 

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.