ADR Sud Muntenia - Echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Balcescu” Oltenita a castigat la mondialele INFOMATRIX medalia de bronz!
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Balcescu” Oltenita a castigat la mondialele INFOMATRIX medalia de bronz!
Două eleve de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Olteniţa s-au întors câştigătoare de la competiţia mondială INFOMATRIX! Această echipă a câştigat astfel nu doar un premiu mondial, ci şi respectul şi consideraţia celor din jur. Elevele, coordonate de prof. Adina Voicu, Falnicu Roxana şi Popescu Mădălina, au câştigat medalia de aur la concursul de proiecte informatice INFOMATRIX faza naţională, calificându-se pentru următoarea etapă - cea mondială -, unde au câştigat locul al III-lea şi o medalie de bronz.
La competiţia mondială au participat peste 50 de ţări din lume. Proiectul a constat în realizarea unui scurtmetraj pe o temă impusă de juriu (o problemă a lumii contemporane), echipa din Olteniţa alegând subiectul traficului de persoane. Mai multe detalii despre performanţa elevelor olteniţene puteţi citi accesând link-ul de mai jos!
Link:http://www.radiovocescampi.ro/2012/05/echipa-liceului-tehnologic-nicolae-balcescu-oltenita-a-castigat-la-mondialele-infomatrix-medalia-de-bronz/

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.