ADR Sud Muntenia - Home
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Home

Bine aţi venit pe noul site al Agenţiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

În aceste pagini dorim sa va prezentam activitatea Agenţiei noastre cât şi potenţialul incredibil al Regiunii Sud Muntenia. Informaţiile pe care le oferim pot fi utile atât celor care doresc să investească în regiunea noastră cât şi celor care doresc să viziteze zona sau să se stabilească în această parte a României.

VIZIUNEA ADR SUD MUNTENIA

Vom fi vârful  de lance al Regiunii Sud Muntenia, o zona prospera, cu o puternica identitate în România  şi în Europa, in care vor trai demn cei peste 3,5 milioane de locuitori ai săi.

MISIUNEA ADR SUD MUNTENIA

Misiunea noastră consta în stimularea dezvoltării sociale si economice, echilibrate si durabile a Regiunii, prin elaborarea şi implementarea de strategii şi programe, atragerea de investiţii si promovarea Regiunii pe plan intern si extern.
Cheia reuşitei noastre este acţiunea  în parteneriat cu administraţiile publice locale, societatea civila si mediul de afaceri.
Agenţia oferă comunităţii posibilitatea de a-si construi si afirma identitatea europeana, beneficiarilor servicii de cea mai buna calitate si personalului un mediu de lucru care sa  îi aducă satisfacţii personale.
Capitalul nostru cel mai important  îl reprezintă angajaţii Agenţiei, tineri, entuziaşti, competenţi, loiali, capabili sa asimileze noul. Ei vor face posibila punerea în aplicare a misiunii declarate.

VALORILE ADR Sud Muntenia


  • Dorim sa atingem excelenta în tot ceea ce facem
  • Credem ca mereu avem ceva de învatat si ca învatarea este un proces continuu
  • Împartasim aceleasi scopuri si valori si lucram ca o echipa
  • Ne respectam unul pe celalalt
  • Ne dedicam cu entuziasm misiunii noastre
  • Ne comportam întotdeauna cu integritate, verticalitate si cinste.
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.