ADR Sud Muntenia - Un elev ialomitean – inventatorul viitorului
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Un elev ialomiţean – inventatorul viitorului
Un elev ialomiţean este supranumit de către reprezentanţii Şcolii de Tehonologie Revoluţionară, inventatorul viitorului.

Elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional din Slobozia, Costin Costea a câştigat 5.000 de Euro în cadrul unui concurs naţional de inventică, bani cu care îşi va dezvolta ideea unui tricou cu panouri solare ce poate încărca telefonul mobil folosind energia naturală. Pasionat de mecatronică şi de tehnologia telecomunicaţiilor, micul inventator al tricoului revoluţionar spune că în cadrul platformei educaţionale a făcut cunoştinţă şi cu alţi colegi, ale căror invenţii vor revoluţiona viitorul.

Tricoul care încarcă telefonul mobil ar putea ieşi pe piaţă în mai puţin de trei luni şi va fi comercializat în magazine la un preţ orientativ de 130 de lei. De asemenea, cei interesaţi de idee, pot comanda tricouri personalizate şi adaptate nevoilor telefonului.

Sursa: www.radiocampus.ro

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.