ADR Sud Muntenia - PERFORMANŢA: Miruna Andreea Gaman, din Ploiesti, a obtinut argintul la Olimpiada Internationala de Geografie
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
PERFORMANŢĂ: Miruna Andreea Găman, din Ploieşti, a obţinut argintul la Olimpiada Internaţională de Geografie
Lotul olimpic al României a reuşit perfomanţa de a obţine patru medalii şi de a se clasa pe locul doi pe naţiuni la Olimpiada Internaţională de Geografie, desfăşurată în perioada 21 - 27 august 2012 la Köln, Germania. Elevii români au cucerit două medalii de aur, una de argint şi una de bronz.


Medaliile de aur au fost câştigate de Popa Constantin (clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, Suceava) şi Ursică Ştefania (clasa a XII-a  la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”din Sfântu Gheorghe, Covasna).
Medalia de argint a fost obţinută de eleva Miruna Andreea Găman (clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti), iar cea de bronz i-a revenit lui Traian Tomenco (clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din Bucureşti).

 

Sursă: http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/actual/performanta-miruna-andreea-gaman-din-ploiesti-a-obtinut-argintul-la-olimpiada-internationala-de-geografie-05506

Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.